Black Moustache

Älskar Hannah, k.

Sitter och typ myser i sängen i mjukisar och kollar på South Park. 
Saknar pojkvännen och mår inte bra alls. 
Usch och fy. 
 
Iaf så var ju hela södra Stockholm nerstängt typ. Vad fan hände med elen egentligen? Var med Daniel och vi kom inte in i hans lägenhet pga att hans portkod inte funkade och han inte hade några nycklar. 
Jag var tvungen att hoppa upp och ner som en ekorre för att knacka på hans grannes fönster. Pinsamt men det var dock mysigt att lyssna på musik med tända ljus osv. Fiint.
 
Ska klippa mig snart. Ye man. Hoppas det blir av. Har velat klippa mej i flera veckor nu. Känner att det veeerkligen behövs en klippning men ska också fixa skolan. Satt upp som mål att gå hela denna och nästa vecka och sedan har jag inhouse, vilket betyder att jag börjar åtta och slutar fyra och jag ska sitta inlåst i ett rum och göra uppgifter hela dagen där jag inte får träffa min klass eller mina vänner alls under dagen men jag ska tycka att det ska bli skönt att slippa störningsmomenten i klassrummet och så får jag ju som privat lektioner. 
 
kuul. Puss. Palla bild.

Damn.

Vad hände med blogg.se medan jag var borta? Shit. Aja. chock typ.
 
och jaaag vet! Jag ska blogga mer nu, Cerises. Bajs. tack ändå.
 
Bloggandet har ju blivit en vecka sen som vanligt. Ligger hursomhelst i min säng och luktar på mina lakan efter att Daniel sovit här igår. Inte alls läskigt .. men ja, efter att vi inte varit ifrån varann på HELA helgen. vi gick på toaletten tillsammans och så ... HAHA, nej men gud. Pojken gör mej så jävla glad. Blir typ helt deppig när han måste åka. Vi får flytta ihop helt enkelt. Nejmen vi ska träffas imorgon så det är bra c:
 
 
Ye man. Har varit föräldrar fri denna helg. As kul. Vanliga tonåringar har typ fest och grejer. Jag kissar med dörren öppen. 
Typ inget har hääänt ;___; 
Ska se the Hobbit på fredag GLAAD TJEJ. Typ sagan om ringen var mina barndoms filmer när jag växte upp. 
Såg upp till min broder som en gud. Han var cool och allt han gjorde var coolt. Så jag var ju tvungen att ha allt han hade. Milletärbyxor och kalsonger typ. Leka krig och lera ner sig. Ville seriöst vara min bror när jag var liten. Åh. Nu är han ett äckel <3 nej, han är bäst. Köpte läsk åt mej och Daniel. Klassiiiigt.
 
 
Alltså. JAH. k. Orkar inte. Älskar alla idag. Älskar allt idag. PUSS.
Fint med instagram. nej.