Black Moustache

Gårdagen

Så igår var det skit skola och någon hade tänt på nå skit så brandlarmet gick under matten! Wie, fast vi var ute i typ en timma och Mr. Hatch skrek på mej när jag satte mej ner efter 20 min medan alla lärare sa att det var okej! Men ne, tydligen så skulle vi lyda honom osv. No, Screw That!
Iaf så var jag med Harlee, Elektra och Amanda ett litet tag tills Elektra åkte hem och Amanda gick och klippte sig. Harlee och jag åkte dock till Farsta och badade! :D årest första dopp och det var förvånande varmt ^^

Dagens outfit och lite soliga bilder.
So lektionen börjar om tio minuter. Lol, bai!


Sofia igen :3

Idag var det farsta igen på jack för presenter som vanligt. Hahahaa, ååh. jag är misslyckad :c köpte inget förutom en liten fin spray till håret för tio kronor. Sak samma. Skola som vanligt idag osv. Det gick bra ^^
På fredag ska jag banne mej köpa alla presenter som böhövs! D: om jag har råd :s Det blir nog bra i vilket fall som helst. Hoppas bara att det är okej med Marcela att jag släpar ut henne över hela stan. Ne men jag gör det snabbt, vet ju på ett ungefär vad jag ska köpa iaf ^^
Hehe, jadu. vi får se.
Sofia klippte sig idag och så. Hon klippte bort allt slitet och jag tyckte att det blev riktigt fint! c: men Sofia gick bara runt och klagade på hur fult och kort det var och hur hon inte kunde träffa killar på hela sommarlovet. hoho.
Älskar det faktum att min mamma har köpt ben och jerry till mej! WWOOOP WOOOP, desperate housewives och glass. Mys. Iaf. Puss och kram ^^
image description

Nytt.

Skola idag. Massor av assesments osv, hann inte klart med allt på någon. Jätte mycket att gör :(( ska försöka komma ikapp nu i veckan. Iaf så drog Sofia och jag till stan i jakt på presenter osv. Det slutade med att jag köpte saker åt mej själv och sen rann pengarna iväg :c köpte iaf snygga shorts som jag tycker ser ut som en gammal isglass som fanns för, en röd baseball tröja som jag tänkte matcha med min röda bandana men skiten var inte samma färg D: köpte ny eyeliner också. Sen blonderingsmedel. Ska också köpa lila färg. Gillar inte min blå och älskade det ljuslila jag fick mot slutet. Imorgon blir det Farsta med Sofia i jakt på presenter igen antar jag.
Pappa är hemma och sjukskriven. Han missade sin medicin och fick hjärtklappning efter sin ärftliga hjärtsjukdom. Usch. Sak samma.
Puss och god natt! C:


_

Ja, okej .. nu har vi varit lite slappa på att blogga. så, ja. Jag har gjort massa kul i veckan .. Kan man säga.
Varit med Hannah i måndags igen. Tisdag bara varit hemma och så på onsdagen var det äckel päckel orientering som jag gick på och dog. tog 4 kontroller av 8 och en av dom var inte ens våran men  vi fick poäng ändå! Wie. Okej, efter det så gick jag hem och duschade sen drog jag iväg med Hannah, Irma och Amanda för att kolla på premiären av the Dictator or samthing. Sen åkte Irma och Hannah hem till mej and stuff. Awesome kväll :33 älskar mina bästa vänner osv.
Sen har jag faktiskt bara ägnat helgen åt läxor och massa massa slapp c: LML.
Så just nu har jag gjort det mesta av läxorna även om jag knappt börjat på mina lagar i So:n. Måste förövrigt köpa en massa presenter till folk som fyller år D: usch. Jag suger verkligen på det. Ska ta hjälp av Marcela och Hannah.
Bara 8 dagar kvar till min födelsedag cc: Föddes dock klockan 20.23 :c så får typ vänta hela dagen tills jag föddes. Blä.
Jag är bäst på att blogga :D

Mobil-inlägg. WOOP WOOP.

Nesim skäller på att jag inre bloggar D:
Orkar seriöst inte. Har knappt gjort något nyttigt alls idag. Bara sovit och ätit. Tråkigt :((
Så har min vecka sett ut. Pretty much.

Tittar nu på nått skit på tv med mute och pratar med Nesim som jag gjort de senaste 3 timmarna.

Fick en jätte fin present av mamma! Half baked ben & jerry. I love that fat bitch. Lol.
Jag har massor med läxor och saker och personer att träffa! Usch, jag vill helst bara sova till sommarlovet c: ska typ flytta in hos antingen Nesim eller någon riktig nära vän. Vill aldrig komma hem ^^
Wie :3 längtar. Vill vara massa social med människor jag älskar. Så jävla mysigt.

Ugh, ska prata herpes med min pojkvän nu. God natt c:
Och så en bild på mej eftersom jag har brist på foton ._.


Hannah again.

Idag så spenderade jag eftermiddagen med Hannah och typ gökade runt. 
Lol, that was that .. I dunno.

Seg uppdatering.

Nöj er med vad ni får, okok?
Har inga bilder till er nu för att mobilen är sur och bara laggar >:(
men iaf så var jag med Hannah och Irma i stan igår. Åt mat och träffade Love&Lillen och min kusin c: WOOHOO, me populare. No, fick massa snygga bilder osv. lol, no men massa bilder iaf .. sen tog jag sönder Hannah's iPhone så att hon skär sej på glaset varje gång hon smsar! >:c
So, yes. Idag var det Nesims födelsedag. I like dating older men .___. 20 dagar äldre för att vara exakt ...
Gav honom inget för att jag är en hemsk flickvän som inte har en jävla aning om vad min pojkvän vill ha. FML. ska hitta något fint till honom som en sen present iaf. 
Var för övrigt med Kamran och uhm .. nothing? Nesim och han bögade ordentligt. Kände mej utanför ;____; Nejmen .. de var väldigt intima. But it was nice. Är super duktig på att smyg fotta men fick inte lägga upp mina vackra bilder på söte Kamran och antagligen inte bilderna på Nesim heller :cc

Jag ger dagen tre Kenta av fem. HOHOHO. 

Oh, right. Jag har också färgat håret typ .. turkos, sord off.

Scary movie 2

Oh yes. Söndag. Bara latat mej under hela helgen and it feels like heaven!
Tittar på scary movie 2 och dricker kaffe. Mys. Ska typ städa and shit idag. Får se vad som händer idag.
So yes.

Bitches loves Brenda :3

 


Bitch, you crack me up.

Natthumor klockan 11.
Yes. Vi har ett sånt fint förhållande jag och min pojkvän. Oh yes.
lol, ska typ städa nu för nu är jag pigg.

so yes. I'm bored.

Suger på att hålla min blogg underhållande. Hjälp mej och skriv en kommentar på skit ni vill se utav mej! Det skulle hjälpa något enormt eftersom ni 50 pers som kommer in dagligen suger på att lämna en kommentar.
Vet att ni inte är många but still! Hjälp? :c Ni får seriöst en kaka av mej då.

but yeah. Här är bilder från en tripp till syd-afrika som ni får titta på. Lol, jag är så duktig på att ta fotton ^^ noo.













The helll is this? :c

min design som jag ville ha är på men jag vet fan inte hur jag lägger in headern :c
blir lack men kbry. Såhär får det se ut.

Da fauq

orkar inte. Min design cpar upp sig 5 gånger i minuten.
Låter det vara for now. Vet inte om det bara är min dator som det ser så ut men iaf.

Har för övrigt gått igenom ett helvete med So läxan som pappa hjälpte mej med. I don't think he gets it. Blev bara irriterad när pappa bad mej skriva av en bok med massor av skit information om typ .. I dunno massa ord jag inte kan stava till iaf. Hörde inte ens till ämnet så jag sa att jag behövde en paus och gick in på facebook ist ..

Dagen har varit sådär. Är sjuk som ett lejon. Ska egentligen städa and massa skit. Hela min familj är typ kräksjuk så jag väntar bara på att mitt moment ska komma fram.
Ugh, mår sämst ska dock ändå träffa Nesim imorgon som jag inte gjort på hela veckan eftersom jag varit rätt så upptagen.
Söndagen träffade jag dock honom och sov hos Amanda på kvällen. Asfiiiint c: She's my soulmate. Vi åt typ skit mycket godis and stuff och letade igenom alla skräckfilmer som fanns tills vi nöjde oss med någon random tortyrfilm :3 Vi är typ imuna mot skräck nu.

Uhm, så ja. Månagen, Valborg så åkte jag, Amanda, Sofia, Hanna, Simon och Elektra hem till Elektra och grillade och hade det så jävlans mysigt på kvällen. Elektra och lilla Simon blev ihop. Är en massa glad för det eftersom jag slitit som en åsna för att något ska hända.

Tisdagen gjorde jag för det mesta inte ett skit. Var dock ute och sprang i en halvtimma. Super skönt att jag nu har bestämt mej för att få upp min ultra dåliga kondition. Säckade ihop på golvet när jag kom hem och trodde att jag skulle dö.

Onsdagen var inget speciellt. Sprang ingen dock. Super jobbigt och fuckade upp mina ben totalt så på torsdagen blev jag sjuk och kunde knappt gå. LYCKAT! och på fredagen gick jag i skolan och gick hem och somnade framför tven till en massa film som visades. Fin kväll.