Black Moustache

Nej nu!

Jag har väntat tålmodigt på mitt löshår i en månad nu och det skulle ha kommit senast igår!
Nu meddelar dom att dom har skickat till backa beställningen för typ ingen anledning alls. Jag förstår inte deras engelska men tydligen har dom skickat om det och jag ska få det om en månad så jag måste vänta lika länge igen. Sur jag blir ):
Speciellt när Amanda fick sitt igår :c
Det står att jag ska få en present iaf. Hoppas att de blir en bra en!

Arg!


Åh, råttor.

Hittade några gamla bilder jag hade av Nyx och Ninja. Ville visa världen, dom och mitt skitiga hus! wie. 
Råttor passar ju as bra så här till Halloween också. 
 



Skeleton Skull

Ye, no. 
Yeeeez, vet inte vad jag ska vara till halloweeen. Döö. Blääh. Ville vara sugar skull eller skelett men jag fick typ en förnedrande komentar om det och nu har jag inte alls lust. Blir ledsen då osv :c emo cutcut inlägg.
Fan för personer som inte har respekt för andra. 
skit samma. Slarvade ihop en skiss på ansiktet för att se hur det skulle se ut om man var ett skelett dårå. Ja, det gick väl sådär kanske. enjoy. 

Simpelt liv.

Funderar på att fixa om min design men jag orkar verkligen inte D: dööö.
Helgen var kuul typ.
Japan loppis i fredags, stor besvikelse men sällskapet gjord det någorlunda okej. Träffade massor av folk jag kände c: myys.
Iaf så var det ju huuuur lång kö som heeelst och då hade vi ju ändå kommit en stund innan det egentligen öppnade och sen när vi väl var där inne var lokalen pytte liten! Hittade typ inget snyggt utom några smycken, hade ändå inga pengar så livet suger.
Sov ensam den natten, hurr durr.
Amanda sov hos mej igåår. Lördags asså och vaknade nu idag av att min faster och mina små kusiner kom hit och klev på Amandas lösögonfransar osv. Det var kuul. Dom klämde sönder mina råttor :c Stackars Ninja som fick panik och trodde nog antagligen att döden var nära.
 
Åkte med familjen till Sickla idag och gick in i en uuurtråkig gråtta som jag bara ville somna i. Guiden var ju helt cp. Turen var lång och jag hade ont i ryggen :c 

Massor av bilder typ men är för trött för att ladda upp dom. Ne, hurrni. Nöj er med instagrambilder på gruvan ist.
 

suck.

Vill ha pengar :cc
Vill ha allt på ebay typ. Älskar ebay. Ska också köpa hårfärg därifrån snart tror jag. Orkar egentligen inte sitta hemma i en månad typ för att det ska skickas hit men men. as snyggt överaallt.
 
Galaxy Cross / Orange Basketball Jacket / Thigh High Socks

18 oktober

Torsdagar är en lowpoint för mej. Det är den stunden på veckan då allting rasar i samman typ. Nästan alla läxor är till på torsdagar och just nu försöker lärare klämma in allting under samma vecka innan höstlovet. De har ingen empati för oss elever. Denna stress är fan inte nyttig. 
 
iaf, jag fick prao igår. Wiiie. Sämsta praoen ^^ liten turkbutik godis i hötorgets tunnelbana. Kom in och hälsa på! 
De som jobbade där var super trevliga och det tog ca 10 minuter att gå in och fråga om prao och sen gå ut. Skönt att ha det iaf. 
Ända problemet är att jag slutar klockan sex :c Det är as jobbigt då jag ska på en konsert den veckan som börjar 19.30, så vill man köa and shit :c Dessutom rider jag klockan fem också. Det blir as struligt. Hoppas också på att få helg/sommarjobb där menmen. 
 
Kommer inte få se dagsljuset under hela jobbtiden ^^ Det ligger ju under marken osv. 

Anywaays. Såg nyss nya avsnittet av American Horror Story. Den var as bra! Dock tycker jag att avsnitttet var lite rörigt då dom hoppade mellan då och nutid men historien var braa. Även om jag vill veta mer om bebisarna.
 

Fudge.

Gick till Dagiset innan skolan, missade första lektionen också. Gick dit iaf. Alla små barnen var cp söta! Dom frågade om vad jag hette och om jag skunde rita med dom. Ååh, såå söta!
Pratade hursomhelst med dagisfröken och hon blev jätte glad över att jag ville praoa där och hon kunde nästan helt säkert garantera mej en plats men att hon bara skulle ringa sin chef och dubbelkolla. 
Sedan under spanska lektionen ringde hon och sa att dom inte tog emot elever från just ENGELSKA SKOLAN. 
Vad är det för policy? Det är nästan lite rasistiskt. Vad har dom för knäppa fördomar om denna skolan? Ne, vad sur jag blir! Nu måste jag ju hitta en ny prao! :c
 
Iaf så startade morgonen så.
Musiken var bara helt kaos för mej. Jag är hyfsat bra på piano. Säger inte att jag kan mina grejer men verkligen ALLA hade på högsta volymen på deras keyboards och såg ut som om dom var tre år och plinkade på tangenterna så att man fick ont i huvudet. Usch, jag är så trött på låten vi spelar. Höll på att bryta ihop och tänkte gråta på lektionen men ne, nu ska vi vara man och ta i tag i problemet. Fick spela låten för henne och hon gav mej ett C alla andra fick typ A men jag är så jävla trött på Green Day låten att om jag spelar den en gång till så kommer jag antagligen mörda någon.
 
Anyhoes. Spanskan var cp. Har fått ett starkt E på midterm betyget. Liksom wat? Varför kunde hon inte gett mej ett D? cp barn.
 
Skriver så himla långt. Tänker avsluta nu. Ska skriva novellen som ska in imorgon. HJÄLP :c
 
 

ÅÅh.

Gick in på bloggen och såg att jag hade tre nya kommentarer :3 As glad blir jag.
Typ, tack Hannah och Saralou. Ni är snälla c:
 
och Alex, I dunno vem du är. Brukar inte lägga ut mitt kärleksliv på min blogg. 
 
Anywhos, Jag har bara varit med kompisar i helgen och jag har haft det as mysigt. Sov med Irma Amanda Elektra och Jacob. Kul transvestit kväll. Gick och la mej typ ett tror jag. Ganska tidigt. Elektra pruttade i mitt rum :c Det luktar fortfarande konstigt.
Anastasis och Elektra sov över igår natt. Vi hade det cp roligt med mycket skratt och bara en helt as konstig helg.
Puss på alla tjejoor.
 
Känner mej inte redo för skoldagen. Har massor av spanska prov och min prao grej ska in senast imorgon. Usch. Ska sova nu hur som helst. 
 
 

Meep

Hur fan gör jag min blogg mer intressant? 
Känner att den är as tråkig att läsa. Ne, nu ska jag försöka bättra min blogg så att den blir as bra! Kanske ska byta bloggsak. Kan inte se min statistik och det gör mej fett sur :c Jag vet att folk läser min blogg. Jag vet det! >:(
 

Reach for the skyeline.

Hola, stannade hemma idag med en konstig mensvärk. Känner mej trött. Kommer inte upp på morgorna och nu är det till och med värre än vanligt. Behöver sömn. 
 
Jacob och Amanda ska sova hos mej på fredag. Kanske några fler. Kommer säkerligen somna klockan åtta igen ._. gör fan alltid det nu för tiden.
Känner mej också jätte stressad över att jag inte har prao ännu. Gav upp i början då jag bara blev nekad innan jag ens öppnat munnen. Surt, borde inte gett upp. Blir väl dagis. Inte så värst kul, gillar inte barn något speciellt men det är nära och bra. Plus att jag får leka en massa. Leka är kul.
 
Hade svenska presentation igår. As cp, sa fel två gånger. Var jätte nervös och alla skrattade typ hela tiden. Wat. 
Anyways. Det gick väl hyfsat bra iaf. Inget mycket mer att skriva typ. Ska försöka trappa ner på mina långa inlägg, har fått klagomål. 
Ska göra min källkritik nu typ.
 
slängde ihop ett onödigt collage. ye. 

Cause I just cant sleep, just cant eat, just cant do anything at all.

Irrelevant rubrik.
Är fett bra på att uppdatera. 
Sitter med huvudvärk och funderar om jag ska äta en av dom 8 munkarna jag köpte idag. Kanske, kanske inte. Sparar nog några..

Så dagen har varit cp och jag sprang en massa på idrotten. Wie, go me. Okej, jag gick väl mest. 
Alla tror att jag har bra kondis för att jag är smal men jag sitter mest hemma och kollar film och äter godis typ.
Varför jag är smal över huvudtaget är ett mysterium. 
Efter cp skolan åkte vi små tjejor in till stan för att vara coola och hänga på emoplattan. Ne, inte direkt. Gick runt där i mina vita leriga tights. Myys. 

Skulle gå  förbi mitt gamla dagis på vägen hem för att kolla med prao. Det var tydligen stängt och dom hade byggt om en massa på dessa 14 år så jag tappade bort mej lite :$ Det ser nu mera ut som ett spökhus. Bläh.
Instagrambilder för att jag är lat och en liten ful outfit på det. Ceewlt. 
Chill, ska skita i svenskan och kolla film ist. yolo typ.
 

Klagomål.

Hört att jag uppdaterar värre än Amanda. Wat is tis. Okej. Erkänner att jag inte har så mycket att skriva om och därför inte skriver om det då .____.'
Har förövrigt typ slutat ta egopics också. Känner mej  inte alls fin längre.. Ska fixa håret nu i veckan antar jag. Gå till frisören som ett litet mongo. Behöver verkligen jämna ut min blondering då den är as ful. Ska också klippa mej lite också. Pannlugg ska det bli! Woop woop. Fett hipster wipster.'
 
Sak samma. Gick igenom hela skolveckan utan att skolka direkt. Mycket duktig. Trött som satan.
mamma kom hem i fredags från New York. Hon hade köpt några äckliga parfymer som genast gick i slasken, man kan ju inte gå runt och lukta rävpiss men hon hade också köpt uberfina nagellack till mej! c: Super glad blev jag. 
Vi åt tårta och  jag gick och la mej jätte tidigt.
 
Åkte sedan till Hannah och var med Amanda och Irma. Världens mysigaste typ. Orkar inte. Jag kan fan skratta, se ut och vara precis som jag vill och dom gillar mej fortfarande. 
Vi såg massa hundar som alla skulle klappa och prata med :3 ye. Tittade på massa filmer och jag somnade relativt tidigt och vaknade först av alla när Hannahs pappa sa att det fanns pankakor men när jag och Hannah kom upp så fanns det inga :c LIIEES LIIEES. '
 
Fick suuuper söööta klääder och Haannah. Orkar inte. de var äckligt fina och hon bara gav bort dom sådär. Glad jag blev. Köpte en flaska Arizona Green Tea with Honey pga att flaskan var så vääldigt sööt! Fast den smakade bajs och jag lät ingen annan dricka upp den för jag samlar typ på coola flaskor ^^ 

Så idag kom jag hem runt fyra och hjälpte mamma med maten, städade rummet osv. Ska egentligen göra läxor men mitt huvud kommer explodera snart så jag har absolut ingen lust alls. Fy. orkar inte ens tänka på svenska presentationen eller spanskan </3
 
fuck shit. har inga bra bilder.

Cp.

Dagen började med att vi kom extra tidigt för allmändbildandes prooov. wiiho. Typ skrev lite skit. Visste så klart typ bara Project Runway och skit.
 
Off topic. Min råtta föll nyss från min byrå. aj.
 
Lektionerna flöt på efter det. Gick bra och så. Efter skolan gjorde jag lite förträngda spanska prov och sedan 
 
kära lilla skit råtta bitit sönder mitt sista par hörlurar. Sur jag blev :c skit unge ska få stryk.
 
Vill shoppa. Någon måste kommer och shoppa med mej. Komsi komsi. Shoppingterapi behövs. Nu.
 
Somnade med blött hår igår. Inte kul alls. Dock fick jag till det lite snabbt ganska okej ^^
Blir pizza imorgon. ye. M. Älskar min pappa nu när min mamma varit borta i ca, 2,5 veckor nu. Han lagar typ aldrig mat så det blir skräpmat c: