Black Moustache

Sööndaaag.

fml, ska nog ringa till morkullan imorgon, eventuellt gå dit  för praoplats. Dagis var egentligen mitt sista allternativ men jag har typ gett upp nu när jag ringt runt och alla bara vill ha gymnasieelever. 
Skulle bli ganska kul att arbeta på mitt gamla dagis och jag tror jag skulle vara ganska bra med alla små barnen där. Ah vi  får väl se ^^ 
 
Längtar tills jag ska studera i typ skåne eller något. Vill inte bo hemma längre :cccc
Usch och fy. Gjort läxor sedan drygt klockan ett och nu är det mörkt. har huvudvärk och less på skolan :cc vill inte vill inte vill inte.

Ah hej.

Igår var jag i skolan och så. Inget märkvärdigt direkt.
Därefter åkte Irma, Elektra, Hannah och jag runt i stan och typ höll med med varann <333
Nejmen vi kollade bio tider, åt mat osv tills Amanda kom och vi gick för att se Paranorman. Vi fick dock inte samma platser så det blev att vi satt på varsin sida av salongen typ. Det var bara vi som skrattade ):
Filmen var väl inte mindblowing direkt men den var ändå ganska bra.

Sen gick vi runt i stan lite mer och till sist åkte vi hem till men med lite läsk och chips. Kollade It's kind of a funny story och Jennifers body. Båda filmer som jag sätt. Somnade typ as tidigt :c

Amanda och Irma lagade frukost idag <3 så fina vänner jag har!
Åkte och fixade vaccin spruta sen direkt. Min sista livmoderhalscancer spruta! Nu kan jag ha sex och slippa könsvårtor!

Yes så, annars har jag väl bara skräpat runt, städat rummet och kollat på film.
Imorgon blir det en läx och slappdag. Mys.


Derp.

 
Går inte i skolan  idag. Fan jag suger. Suger hårt. Vill kunna gå i skolan men fuck självförtroendet som säger att jag är värdelös. Jag vill ärligt dö. Bara dö.
 
lol, hej. Detta blev en klagoblogg på bara några veckor. Jag vill ha nya kläder, all the time. Vill vara snygg också och inga finnar.
Typ perfekta drömlivet. Vill också ha fint hår. 
Yep men så länge får jag ligga och ha världens magont. Bli arg och dö. yes.
 
hej. idag var man irreterad typ.
Äsch. Har också hundra fula bröstbilder på  min mobil som jag kanske ska ta bort :$ skickade till Viking då han sa att fula bröst inte existerade. BOY was he wrong. Finns fasiken hundra tusen fula bröst på internet. usch, scared for life.
Penis.
Jag vill ha klackar. Skit snygga skor med bredklack på typ 7 cm kanske. Det skulle vara fiint. Då blir jag runt 182 så ja. Det är väl okej. Fan ska jag inte ha snygga skor bara för att jag är lång? Lol, kommer säkert aldrig använda dom i skola då där alla är korta och redan retar mej för att jag är 175. Kan bli model osv. HAHAH, nej. blir asdålig på bilder shiiieeeet.
 
kanske ska göra läxor nu eller något. Är fakking deprimerad och ingen ser det. Kan heller inte prata om det. Har blivit diagnoserad 10000 gånger som deprimerad och sen så vill dom att jag ska prata om mina känslor och så pang blir munnen som en snigel. Shit. Måste prata med någon annars dör jag känner jag nu. 
 
Vill haaaa. skor. nu. tack. bajs söta på 12 cm klack :c fan hände med hennes tår måste jag under :$

Hååååår.

Klickat hem asbilligt och asmycket blondt hår. Äkta dessutom för 140 kr. Det är så äckligt billigt så att det är läskigt. Fast det tar ju i och för sig drygt en månad att få men det är det värt ändå!

Så hej. skola idag. Det gick bra. Brände mitt No projekt. Blev glad. Hatade det jävla huset av hela mitt hjärta! Den brann som en liten majbrasa.
Så det var väl bra. Längtar till helgen. Vill ha en riktig massage också. Har ont i hela kroppen. 
Antar att jag och Hannah och typ massa fler ska ha tjejkväll med riktigt tjejiga grejor. Typ.

Yeh. Det var bajskorvar mat i skolan idag. Riktiga bajskorvar typ. Usch. 
Jag har inget att blogga om :c
 
Vill ha massa kläder och skor, men har inga peengar. Måste skaffa jobb med hyfsad lön. Fy. Jobbigt att vara ungdom. 
 
 

Stannar hemma.

Mår dåligt, psykiskt. Behöver motivation i livet. Känner bara att dagarna rullar på utan mening. Känner mej som en stor klump av besvikelse för alla. Det har väl dels med skolan att göra sen så är det väl att jag ger upp för lätt.
Känner mej taskig. Som om jag inte är värd att ha vänner. Som om ingen egentligen gillar mej utan att jag mest är ful. Kanske jag är också.
Attentionwhooore. lol.
Fått diagnosen "deprimerad" av sös, bup och prima. Känner mej inte deprimerad. Känner mej mer som vilken tonåring som helst. men doktorer vet väl bäst antar jag.
Tycker också att ordet "depression" är underskattat av dagens ungdomar. Det slängs lite hit och dit. Ena dagen är man deprimerad och andra dagen är den bästa dagen i hela sitt liv.

Hjälp vad jag skriver. Nej, nu. Jag borde egentligen gå till skolan men gillar inte att gå när man gråtit på morgonen.
Äsch vad mitt liv låter dåligt här i min blogg. behöver motivation! Nu ska jag rycka upp mej. Vill egentligen gå i skolan och ha ett perfekt tonårsliv men det är sååå svååååårt.


Nattskräck

Blir så glaad av kommentarer ^^ Får för lite av det. Plus att jag inte kan se min bloggstatistik så jag vet ju inte vem som kikar in ;cc

I alla fall så borde jag vara i skolan just nu men jag känner hur stressen biter i kroppen på mej så jag bestämde mej för att skita i första lektionen s: lite dumt och busigt så där.

Igår kämpade jag med spanska provet som jag ska göra idag men gav helt och hållet upp. Började nästan gråta av frustration! orkar verkligen inte med hela den här skolgrejen. Det är en månad inne på terminen från och med idag för att vara exakt och vi är översvämmade med läxor, prov och projekt. Det sliter så på livslusten. Skolan stryper hoppen om framtiden för mej.

Igrå fick jag reda på att min älskade kusin, som är som min lilla syster för mej, har fått nattskräck.
Varje gång hon ska sova och hamnar i stadiet mellan sömn och verklighet ser hon en man som håller fast henne. Han är ganska otäck och hon bara skriker rakt ut och är inte kontakt bar under hela natten. Någon måste sova med henne och vakta henne. Det är så otroligt hemskt!
hon får knappt någon sömn under natten då det händer om och om igen så hon sover under skoltimmarna istället.
Känner mej hjälplös :c Vill bara krama henne.
Jag hade också alltid mardrömmar varje natt. Jag kommer inte ihåg att det någonsin gick en natt utan en mardröm för mej. Det växte så klart bort men det var det hemskaste med min barndom.

Usch och fy. Tar mej nog till skolan snart om jag hittar strumpor D:
Kram.

Suddig och gammal biild :cc måste ta nya bilder :sq

Höstskor.

Vill haaa, as snygga. Doc Martens wbs typ. Fast billiga, billiga. Det passar ju mej. Hittade också en annons på ebay som säljer just äkta Doc Martens för 300. Samma pris som detta då. Fast har inte hittade några jag tycker om där. Det verkar ju inne med dessa "kängor". Drar mej nog till Hm och köper dessa då c: Tyckte färgen var skita fin och själv modellen av skon.

Now is happening right now.

Fin rubrik c:
Så ja, Idrottsdag idag. Slängde på mej en tajt outfit som man kan springa i. Var i Farsta Ip och satt mest på olika människor och gjorde inte så mycket. Slutade runt 11.45 och Elektra, Amanda, Hannah och Sofia gick hem till mej och åt lunch, typ bacon och ägg. Behövde inte laga ett skit. Amanda och Sofia stod glatt vid spisen. Teehee.
 
Sen åkte dom hem och jag lagad Thaikyckling till hela familjen. Den var as äcklig med massa olika äckliga saker. Mamma tyckte om den så det blev väl bra. Har typ inget att skriva. Hejsvej, penisgrej.
 
Hej gammal rödhårig bild typ.

Bilder.











Hi.

Hola. Varit helt sängliggande helgen. Askul faktiskt. Kollat klart på American Horror Story, Awkward, Weeds and so on.
Inte mått bra alls. Vet inte vad det är. Mår bara så sjukt illa och dåligt.
Lyssnar iaf på Sleeping with Sirens och skriver på min deckarnovell till svenskan. Yeh. den är asdålig men något måste jag lämna in iaf ^^ Se yah later. 

Asbra kvalite på iphone bilder. I die.


Sjuk.

Vaknade 1.30 imorse och kräktes. Euw, mådde illa och hade magont. 
Låg i någon konstig ställning med rumpan i vädret och huvudet på kudden. Det var svårt att somna så. Fick inte mycket sömn. Ringde pappa imorse och han sjuk skrivde mej. 
Jag har seriöst typ världens bästa pappa. Han gjorde ärtsoppa med pankakor igår. Yum c: 
Idag är egentligen bästa dagen för att vara sjuk då vi bara har tre lektionen och jag behöver egentligen inga grejor från skåpet som jag hade tänkt ta hem så det är väl bra antar jag ^^ 

Har massor att skriva på svenskan. Har ännu inte bestämt mej om jag ska skriva min novell i Fantasy, Sci-fi eller Deckare så jag tänker skriva alla tre och sen kolla vilken som blev bäst. Typ, är löjligt intresserad av att skriva. HAr alltid velat skriva dessa noveller men jag har inte riktigt orkat och nu när det har med skolan att göra så tror jag att jag kommer skärpa mej. 
 
Jag är otroligt shopping sugen och hittade en stickad tröja och ett par svarta knästrumpor på Gina tricots sida. Vill ha. Är lite kär. Kvalite på stumpbilden då :c
 

Jätte snygga tights!

Klickade runt på internet som vanligt och hittade en jätte bra sida som alltid har fri frakt och rätt bra priser för kanon plagg! Blev helt kära i dessa leggings och tights. 
Alla kostar runt under 160 kr kommer från en sida som heter romwe.com
Vill ha allihop. Ska börja tjata på mamma hihi c: Älskar den här sidan verkligen!
             


Kategorier.

Har lagt till en himlans massa kategorier nu så att bloggen kanske ska bli lite mer intressant så jag kan locka till mej lite läsare ^^
Ska lägga upp mer på folk/saker som inspirerar mej och kläder jag suktar efter. Kanske lite outfit bilder också. Tråkiga mej. Vi får se iaf.

Förkylning och blod.

Fin rubrik. Lol. 
Gick till skolan igår med värsta hemska förkylningen. Snorade, nös och hostade. Hade spanska prov OCH GISSA OM DET GICK DÅLIGT D: Fuskade fram varenda svar. Hemskt. Får säker F. Sen blev det kvarsittning för skolket. Det var helt världelöst. man ska ju skriva en hel novell om hur och varför man gjorde som man gjorde typ. 
 
Gick hem medan alla mina kompisar var i stan och somnade klockan sju. Skippade middagen och bara gick in i en dvala. Vaknade klockan halb 12 idag och vinkade hejdå till mina föräldrar som ska till båten en natt. 
Gick sedan med råttorna till djuraffären nere i centrum. De var super duktiga när hon klippte deras klor. Hon råkade dock klippa för nära och lilla Ninja började blöda en aning. Hon verkade inte så van vid råttor eftersom hon fick dom alldeles för nervösa. Slutade med att jag fick hålla dom och då gick det lite bättre. Dom var verkligen jätte duktiga. Trodde det skulle gå mycket värre. Stolt mamma. 
Tänkte också handla men jag kunde ju inte gå in på Ica med råttor så jag gick hem och ska försöka tvinga Erik ist. Kanske går ner senare. Vi får se. 
Detta är faktiskt första gången på ganska länge som jag sover nästan ensam i huset. Ska förbereda mej genom att ladda ner massor med bra filmer c: och kanske lite läxor D:
 
 


Dom var ju så otroligt söta som små! Det är dom ju förstås fortfarande men nu är dom störee och med en bräckligare färg på pälsen.
 

Fiskbubblor

Skolan är överskattat. Alla är sjuka och jag tappade lusten imorse. Stannar hemma idag. Kanske, kanske kommer senare. 
Anyways. Skolan har gått hyfsat. Kvarsittning på fredag. usch, jag vet inte. Livet  leker. typ.
Sov hos Irma i fredags. Tittade på massa fina filmer. Hipp Hipp Hora, Fucking Åmål, någon askonstig psykofilm och Barbie. Hihi c: Dagen efter sov vi hos Elektra och hon hade lagat jätte god mat ^^ 
Sen så har väl veckan fått gå lite som den velat. Lämnade blodprov i måndags. Missade första lektionen. Blodet är för att mina vitablodkroppar är alldeles för låga vilket antingen betyder att jag har en infektion i kroppen, vilket är väldigt farligt eller så betyder det bara helt enkelt att mitt imunförsvar typ inte finns. Det kvittar för mej. Jag mår iaf bra. Eller så kanske jag är sjuk hela tiden och bara har vant mej vid det ^^ Fett depp inlägg. 
YEAAAH, RAINBOWS AND PINK CUPCAKES.
 
Mamma och Pappa var på föräldrarmöte igår och kom hem hur glada som helst. Tydligen hade alla lärare massor av positiva saker att berätta. Lol, wut? Sak samma.
Typ jag och Hannah ska börja på boxing eller något sådant. Svettas en massa och slå på saker. Det låter som en asbra ide. Teehee c;
 
Åhå, coooties. bies.
hejasgamlabildc:

You want me down on earth but I'm up in space.

Livet är trist. Bläh.
- Orka vara intressant. Då måste man anstränga sig så mycket. Bli exposed till Attentionwhore-ligan. Låter som ett riktigt tråkigt liv att alltid kräva uppmärksamhet.
Vill springa runt och skratta och sjunga med min spruckna röst.
Imorgon är det måndag eller om en timma och 15 minuter ungefär.
Vill typ inte gå i skolan. Vill flytta till Skåne med Amanda och kunna leva mitt egna liv. Låter as kul. Två år kvar. Måste klara skolan också. Vad jobbigt.

Ska leka glad nu.