Black Moustache

Pallar inte gå upp.

Ligger i sängen och känner lukten av kaffe. Bläh. Gick inte till skolan igår. Mådde dåligt, typ sjuk eller nått. Ska smitta er alla. Lol. Ska dricka kaffe nu och.så.vidare.


Dalarna

Hej ho. As länge sen. 
Har börjat skolan för ett tag sen och sen och efter det så har jag bara varit social med Sofia på eftermiddagarna och sen gått och lagt mej vid 20/21 då jag varit dödstrött. Det har dock inte hänt mycket. Blonderade håret och det blev faktiskt as bra ^^. 
I alla fall så åkte jag, Emelie och våra små mammor upp till deras landställe i Dalarna. Vi red små islandshästar. Lilla Traktur fick jag. Ap söt med isblåa ögon. Så fin c:
Det har dock varit skit väder och jag var mest kall och blöt mesta delen men det har varit himlans mysigt. På vägen hem åkte vi förbi en liten godis affär med minst 2000 sorters godis. Vi köpte för nästan 300 så nu är jag nöjd ^^  
I byn så fanns det bara små snea röda hus. As söta. De flesta kunde man knappt bo i men dom var så charmiga att jag var tvungen att ta lite bilder.
 

asdfghjkl

Blir så jävla otroligt arg på blogg.se. Fan för i helvetet vad det är cp. As segt och typ bara allmänt stört i huvudet. Är typ skit förbannad. För att jag är ledsen och arg hela tiden. Över ingen anledningen. Typ vill slå någon bara. Hela tiden.  Plus att mamma tänkt ta upp allt skit som hänt nu under året under middagen. Förstört min dag. Vill typ gråta men jag orkar inte. Stressad. 
Är typ förstörd. Depp inlägg. Vill inte bo här längre. Vill inte gå i terapi. Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte.
 
Bläh. Arg. 
 
Har typ sovit hos Amanda idag med Irma. Kollade på Batman. Hejdå. Skitarg. DÖ.


Ostbågar och hundsnoppar.

Red idag. 
Precis när jag gick ut för att gå till tunnelbanan började det ösregna och jag blev dyblöt. Missade tåget och därför bussen. Emelie var snäll nog att vänta på mej och vi gick tillsammans. Jag har märkt att jag pratar otroligt mycket med henne. Alltså, jätte fort och hela tiden. Hoppas hon inte stör sig på det.
 
Fick Zoran och gjorde balansövningar. Tråkigt men nödvändigt antar jag :$ 
Lämnade av Emelie hemma hos henne sen och såg hennes gulliga hund vid namn Kallax om jag stavade rätt. 7,5 månader och kunde inte hålla inne snoppen ordentligt. Det var en märklig syn.  
 
Erik kom nyss hem som jultomten på julafton med Ostbågar och Pepsi Max .. i. Typ.
 
Glad. 
 

Gamla stan.

Mötte upp Marcela igår efter ett läkar besök oh vi kollade på Grannpatrullen. Oväntat rolig film faktiskt. Trodde den skulle vara skit. Smög sedan in på total rekall. Så jävla bra film. orkar. inte. Den var bra hur som helst.
 
Sedan blev vi hungriga och köpte en pizza på en jätteläskig liten italiensk resturang. 70 kr för en pytte liten brödbit typ :c Sämst. Alla var typ så himla läskiga mot oss .__. 
Vi satte oss vid vattnet och åt, kollade på solnedgången och hade det mys. Sedan bestämde vi oss för att gå hem till Marci. Det var faktiskt inte så långt. 
Stockholm är en jätte vacker stad om man tänker efter. Älskar den när det är mörkt och mysigt. Känndes nästan som om man var utomlands med alla turister och gatulycktorna som lyste sådär oranget. 
 
Kollade på Karlsson på taket och gick och lade oss runt 3/3.30 
 

Camping.

Så seg på att blogga men nu känns det ju bra när skolan snart startar och jag kan göra det med läxorna. 
Kan dock inte kolla min statistik för att jag hittar inte hur man gör det på den här skit grejen! Det står översikt typ och så är det vitt :C Damn you, webbsite!
 
Tillbaka på ämnet. Jag, Amanda, Irma, Elektra, Hannah och Jacob åkte ut till en liten ö. Ensamma med familjen en km bort dock. Det var as mysigt. Svårt att få igång brasan men vi rakade benen, klippte Hannahs hår. Åt en jävlans massa godis/mat som vi grillade. Chubby Bunny. Det var i alla fall hur jävlans mysigt som helst! Vill ha mer av sånna kvällar. Även om det bara blir mörkare och mörkare nu på kvällarna. 
 
 
cp redigering? oh ja!

My happiness. My Life. My concern. Stfu.

Hej typ. 
Länge sedan.
 
Jag är så duktig på att blogga. Nej, gud men jag har verkligen haft de mest underbara dagarna på hela sommarlovet. 
Först kom älskade Amanda hem och hon sov hos mej, sen färgade vi håret. Hennes skulle bli rött och mitt skulle bli lila. Det blev det inte. Hennes blev knall rosa och min blev i ungefär liknande färg fast med rödare ton. 
Bytte löshår med henne. Så nu sitter det bättre på mej typ. Nöjd c: Glad osv. 
 
 
 
Sedan åkte vi ut med båten, jag och hon. Det var oväntat tråkigt faktiskt :$ Vi ska ta med mer folk i helgen ist ^^ Vi fiskade typ och åt en massa. Tältade på en liten ö med brasa som vi aldrig fick igån but whatever D:
 
Sedan mötte vi upp Elektra, Irma och Jacob på lördagen för att sedan gå på Pride Paraden. Dansade, skrek och var tröjlös. Det var så underbart. Såg en massa transor och färglada människor med Maria Montazami på ett flak framför. Mys. Sedan sov jag och Irma hos Amanda. Fint. Sedan kom Jacob på morgonen. 
 


Sov ensam den natten sen och gjorde ingenting dagen efter. Ingenting idag heller. Ännu. Även om jag fick ett telefon samtal i morse om ett jobb. Telefonförsäljning med 60 kr i timmen. Typ ganska bra jobb med tanke på att man bara sitter hemma. Så ja, jag vet inte med skolan och allt. Vi får se. Jag ska iaf på intervju snart. Så det var allt. HEJDÅ c: