Black Moustache

Little miss obvious

Hej typ.
Upptäckt att jag egentligen inte tycker om att blogga så mycket.
men iaf. Jag är duktig och gör det nu.
En hel veckas båt har varit förbi. Asdåligt internet överallt var det. Sur tjej.

Först var Hannah med ett tag och vi var i Nynäs och köpte asfina tröjor och wie c:
Har föresten färgat håret till en träbrun färg typ. Skulle bli rött men den höll sämre än semipermanent. Jävla cp.
m, ah. jag ska färga om det snart. orkar inte med fina inlägg idag så godnatt. Kanske bloggar mera sen. ok bai.


hagel

Bara jag som vaknade upp med storhaglet? Jag hade också öppet fönster så jag fick aldrig någon ro i min kalla säng :c alltså vad fan? En jävlans massa hagel var det. Åska n' shit.
Blä, ända meningsfulla stunden på dagen var då jag åkte och hämtade upp min mobil från Tele2 då jag har fått en heelt nyy för priset av 600 c: min gamla blev tappad i golvet och ballade ur så ja. Jag är glad.
 
Köpte för övrigt vanlig permanent röd hårfärg. Tänkte att jag inte orkade fixa med håret så mycket mer men nu är jag rädd att det ska bli fult D: jag kan inte göra om lika lätt men jag ska nog göra det ändå ^^ Kladda på lite blått så det blir lite lilare. 
 
Så det var allt typ, ska beställa in super duper billiga kläder som jag typ dreglar över för att det är så billigt. Dock är det mesta slutsålt. Ska prata med mamma imorgon c: Godnatt.
 

båthelg.

Vi fick skit väder. Askallt och regn ute på skärgården D: 
så det var väl sådär. Mamma och jag fotade fiskmåsar vilket inte gick så bra. Dom blev mest suddiga så jag blobbade ihop dom vilket jag tyckte var coolt c:
så typ. Ah, jag kanske ska få åka på storsjöyran och kanske inte. Hoppas, hoppas, hoppas c:
Jag badade faktiskt på båten också :c kallt och min hårfärg är nästan borta nu så jag tänkte ha uppsatt tills jag orkar åka och köpa färg. Tänkte ha permanent röd. Typ rödröd och inte vinröd och sen tänkte jag blobba i massa blått och få det lila så att om det tvättas ur blir det rött och inte fulgrått typ D: vi får se c:
Igår åt vi hos mina kusiner, sköt luftgevär och hade det väldigt mysigt. Ah, så idag tänkte jag mysa med  mina råttor. Städa och tvätta. Sen får vi se.
lite cp bilder från helgen.

typ hej.

Ah för att sug min kuk eller nåt. Ska ändra ytterligare i designen innan jag blir helt komplett nöjd typ. Blir aldrig nöjd.
Så igår gjorde jag inte ett skit. Har dock spenderat de flesta dagarna med Amanda inklusive idag eller blivande idag typ. Alltså vi ska träffas snart osv. vi ska typ och bada i regnet och massa mys. Sitter och kollar på en 80-tals film som utspelar sig på 50 talet och typ massa häxor där och alla dör c: fint.
så att eeeh. ah. Sen kanske jag ska på middag. Tänkte ta med mej min kamera vart vi nu hade tänkas gå eftersom min mobil är inne och jag har en liten sony ericson för tillfället. typ ah. 

typ hatar min näsa osv.

okok

detta är själva typen av design jag ska ha men ska fixa egen header och bakgrund c: It'll bee fiiine. k typ.
min mobil pajade och det gick inte att göra en säkerhetskopia så alla mina bilder försvann :c snyft. Är dock snart uppe på bloggmarknaden igen och bloggar säkert dagligen. wiho. som sagt tillfällig header. k bai.

Åby ridläger - Norrköping

Lägret nu osv. Tänkte blogga and stuff för att jag är uttråkad men tydligen så har min mobil app blivit as skum. Så jag fick radera och installera om.

Anyways, sitter i pain i den lilla stugan så att säga. Mat snart. As hungrig. Smsa mej ? :c bajskorv. Pallar inte. Är astrött! Sovit halv dåligt, gått och lagt mej vid tolv och sen upp sju för att rida två pass om dagen.
Dressyr på morgonen och hoppning efter lunch.

Självklart skulle vi ha bana idag och jag är så agdjfoofhsj dålig på att komma ihåg dom och så var jag näst först också! Ena tjejen hoppade helt felfritt och så kommer jag och missar 3 hinder och får göra om och så ramlar jag nästan av och typ dör. Äh :c bajs på skiten.

Har träningsvärk men det är helt klart värt det. Saknar dock alla :c men köpte godis för 150 så det är lugnt men ändå!

Fina bilder osv. Oredigerade.